vrijdag 27 februari 2015

100-dagen

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Op vrijdag 27 februari vierden de 6de en 7de jaars hun laatste 100 dagen in het secundair. Het begon met een 'poortbezetting' aan de school waarna de verschillende groepen erop uit trokken voor diverse activiteiten...

De meisjes van 7kag en 7wet hielden een heuse dans- en sportwedstrijd op de Wi. Tussendoor werd een spelletje gekaart. Samen bereidden ze een heerlijke spaghettisaus. Terwijl de potten op het vuur pruttelden was er tijd voor een gezellig aperitief. Na een heerlijke maaltijd werd de keuken in zijn oorspronkelijke staat gebracht en gingen ze nog bowlen in Gent. Het was een fijne, ontspannen en leuke dag voor de leerlingen en begeleidende leerkracht. 

Na een lekkere warme chocolademelk, in het hartje van Wetteren, te hebben gedronken, reden we richting Gent.Een uurtje shoppen in de Veldstraat en dan was het tijd voor een verfrissing op een verwarmd terras aan de Graslei te Gent. Om 12 uur begonnen de magen te  knorren en gingen we een hapje eten. Daarna was het tijd voor een wandeling in Gent, waaronder ook het Grafittistraatje. In de namiddag brachten we een bezoekje aan Julie's House waar we konden genieten van lekkere cupcakes.Nog een beetje shoppen en dan was het al tijd om terug huiswaarts te keren. 

Na de ‘poortbezetting’ spoorden deze klassen richting Aalst.  De magen van verschillende leerlingen hadden nog geen ontbijt gezien en daarom was de eerste halte "Panos" aan het station.Een tochtje via de verkeersvrije winkelstraten en de Markt bracht hen tot aan het Vredeplein.

Daar kwamen ze de groep 6VZO1 tegen. Deze leerlingen kregen allerlei leuke opdrachten te vervullen.Na een een gezamenlijke maaltijd speelden ze een partijtje bowling in The New Cat.

De groep van 6 Bi/Ha en ST  hadden een “verjaardags”-feestje geboekt in de bowling The New Cat: 2 keer een disco-bowlingspel, frisdrank, knabbeltjes en een croque uit het vuistje. Het was een ontspannende - en voor sommigen een vermoeiende ;-) - dag!

  • 6 OH en 6 Kantoor hadden een leuke dag in Océade  sfeerbeelden
  • 6GWW   vonden het gps-spel in Antwerpen heel tof. Het is echt een aanrader!  Heel leuke sfeerbeelden zijn te bekijken op de website van de organisatie die dit gps-spel organiseert.
  • 6 VZO2   hebben een heerlijke aangename wellness dag gehad!
Gelezen: 1834 keer
Getagged onder