vrijdag 22 november 2013

Opening Leeronderneming Funhouse

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op vrijdag 22 november openden de leerlingen van 7 WET hun leeronderneming FunHouse.

Na een inleidend woordje door mevrouw de Bruyne (directeur SJI) schetsten de leerlingen het ontstaan van FunHouse. De heer Peter-Jan Van der Gucht ( Unizo Wetteren) gaf als zelfstandig ondernemer de leerlingen enkele tips mee en dhr. Herman De Wulf (schepen Lokale Economie) benadrukte het belang van de leeronderneming voor de detailhandel in Wetteren. 

Daarna werd in de Hekkerstraat het lint doorgeknipt en kon men eindelijk de etalage en assortiment van FunHouse bewonderen! 

Wie al eens in de etalage gekeken heeft, heeft meteen gezien dat zij dit jaar gekozen hebben voor hip en jong. Ze willen zich specialiseren in gadgets, accessoires en hebbedingetjes voor jongeren: hoesjes en accessoires voor gsm’s en tablets, leuke bureauspullen, kleine geschenkartikelen, sleutelhangers, … Dat ze vooral een jeugdig publiek voor ogen hebben, zal je ook zien aan de inrichting van de winkel: felle kleuren, veel blingbling en leuke muziek.

Evelien, Dina, Antony, Timothy, Jordy, Thomas en Jonas ontvangen jullie graag op dinsdag van 10.30 tot 18 u, op woensdag, donderdag en vrijdag van 9 u tot 18 u en op zaterdag van 10 u tot 18 u. Op 6 december doen ze mee aan de late night shopping in de Wetterse winkelstraten en op 13 en 14 december vinden jullie hen ook op de kerstmarkt.

Hou zeker ook de facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes, interessante promo’s en leuke wedstrijden!

FunHouse - Hekkerstraat 15 - 9230 Wetteren

Gelezen: 856 keer