vrijdag 04 mei 2018

In de TOP10 van Plan(k)gas!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Ook dit schooljaar hebben de leerlingen van 6 Boekhouden-Informatica en 6 Handel  deelgenomen aan de ondernemingsplanwedstrijd Plan(k)gas,  een onderdeel van UNIZO Onderwijs en Ondernemen. Op vrijdag 4 mei werd de TOP10 van de ondernemingsplannen bekendgemaakt en het business plan voor een soepbar (Coupe de Soupe) behoort bij de laureaten. Proficiat aan Firas Mabrouk van 6 Handel!

Het concept van de wedstrijd was dit schooljaar gewijzigd:  alle onderdelen van de wedstrijd moesten digitaal ingediend worden via een platform. Zo moesten wij ons bijv. niet verplaatsen naar Gent om te gaan 'pitchen',  maar hebben de teams een videopitch gemaakt.Je kan de pitch van alle deelnemers bekijken via de website van Plan(k)gas.   Hier kan je ook de TOP25  (met twee SJI-teams !)  en de TOP10 bekijken.

De teams van SJI:   The New Order (6BI) -  CHIKO  (Lara & Timna 6HA) - Yooghie Ice (Elien & Margot 6HA) - Coupe de Soupe (Firas 6 HA).

Op vrijdag 18 mei worden de 10 laureaten en de winnaar van de publieksprijs uitgenodigd voor de slotshow.  Dit event staat helemaal in het teken van 'Het onderwijs van de toekomst' en gaat door in het pas geopende Google Digitaal Atelier in het Brusselse Centraal Station.  De leerlingen zullen er in debat kunnen gaan o.a. met minister Hilde Crevits (Onderwijs) en minister Philippe Muyters (Economie, Werk, Innovatie en Sport). 

Gelezen: 1057 keer
Getagged onder