woensdag 12 november 2014

Uitschakeling voetbalploeg Sint-Jozef is een feit

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op woensdagnamiddag 12 november nam onze schoolvoetbalploeg het op tegen Sint-Jozef Klein-Seminarie Sint-Niklaas. Het was een te duchten tegenstander, want vorig schooljaar verslagen met een penaltyreeks in kwalificatieronde. De inzet was ook bijzonder groot, want er moest gewonnen worden om door te gaan in het SVS-toernooi.

Ondanks de nog vele afwezigen en gekwetsten binnen ons schoolteam, waren de spelers 200 % gemotiveerd om een goed resultaat neer te zetten.

In de eerste helft keken we al snel tegen een 0-1 achterstand aan, maar konden we toch een aantal kansen versieren. Ook een SUPER keeper Kenny De Rocker speelde opnieuw een wereldpartij tot grote frustratie van de tegenstander!

In de tweede helft ging de match gelijk op, maar we konden niet vermijden dat het 2-0 werd. Toch geloofden onze spelers nog in hun kansen en werden daarvoor beloond met een doelpunt: 2-1! Alles kon nog. Onze SJI-spelers probeerden druk te zetten, maar het geluk was niet aan onze kant bij twee uitgelezen kansen. Jammer, want dat kon de match doen kantelen. De laatste 10 minuten werd de vermoeidheid teveel bij sommigen en moest Kenny nogmaals de bal uit zijn netten halen: 3-1! Dit was de eindstand.

De vroegtijdige uitschakeling is een domper, maar de ploeg valt niks te verwijten en hebben het maximum eruit gehaald. Dank aan allen daarvoor.

 

 

 

Gelezen: 975 keer
Getagged onder