woensdag 26 oktober 2016

Verlies van SJI tegen Sint-Jozefcollege Aalst

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Op woensdag 26 oktober speelde onze schoolploeg de eerste voetbalmatch tegen Sint-Jozefcollege Aalst. Met het thuisvoordeel en met een zo goed als nieuwe ploeg (op enkele vaste waarden na) vatten we de match aan tegen een geduchte tegenstander.

Al na enkele minuten kwamen we op achterstand door een misverstand in de verdediging. Een wake-up call. Onmiddellijk daarna kregen we een aantal schitterende kansen die jammer genoeg het doel misten. Onze opponent was efficiënter en maakte de 2-0. Toch bleven de SJI-boys erin geloven en konden ze de aansluitingstreffer maken: 2-1. Hoewel onze keeper, Jordy Van Laere, weergaloos stond te keepen, kon hij niet verhinderen dat het 3-1 werd net voor de rust.

De rust gaf inspiratie want Korado Zeneli zorgde voor het tweede doelpunt. Toen werd het een gelijk opgaande match met kansen voor beide ploegen. Enkele betwistbare calls van de scheidsrechter en het gemis van dat tikkeltje geluk, leidden tot de 4-2.

De toch sterkere ploeg van Aalst duwde door en onze schoolploeg moest ontmoedigd berusten in de uiteindelijk eindstand: 7-2.

Toch waren we op vele ogenblikken de evenknie en namen we de wedstrijd in handen. Een gedachte om mee te nemen naar de volgende wedstrijd (9 nov. 2016) tegen Sint-Paulusinstituut Herzele. 

 

Gelezen: 782 keer
Getagged onder