woensdag 09 november 2016

4-2 winst tegen Sint-Paulusinstituut Herzele

Beoordeel dit item
(5 stemmen)

Slechts 10 “echte” en “trouwe” spelers tekenden present op de drieste, druilerige woensdag 9 november om de handschoen op te nemen tegen Sint-Paulusinstituut Herzele. Het was erop of eronder met de 1/8 finale als ultieme inzet.

In de aanvangsfase was het een vrij gesloten match met enkele mooie kansen aan beide kanten. Toch werd duidelijk dat onze spelers met een leeuwenhart vochten voor elke bal en dit compenseerde ruimschoots het gemis van de elfde speler. Kort voor de rust maakte aanvoerder Yanis Paret het eerste doelpunt. Zou het dan toch een keertje lukken?

Enthousiast en zelfs een beetje verhit begonnen ze furieus aan de tweede helft. Onze schoolploeg domineerde vanaf dat ogenblik en spits Korado Zeneli zorgde snel voor de 2-0.

Het tegendoelpunt was eerder spijtig, want hoe harder het regende, hoe mooier de combinaties werden. Mohamed Salem Idrees benutte optimaal beide kansen om de bal tegen de netten te trappen: 4-1. In de slotminuten konden de tegenstanders nog een 2de doelpunt scoren wat de eindstand bracht op 4-2!

Een dikke proficiat aan alle spelers van de schoolploeg! Hopelijk kunnen dhr. De Meyer en dhr. Demeter opnieuw rekenen op een volledige ploeg in de 1/8 finale.

Gelezen: 596 keer
Getagged onder