woensdag 11 januari 2017

Regerend Oost-Vlaams kampioen te sterk voor SJI

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Op woensdag 11 januari stonden onze jongens aan de aftrap van de 1/8 finale SVS-voetbal. De tegenstander was regerend Oost-Vlaams kampioen Sint-Maarteninstituut uit Aalst. Vanaf de eerste baltoets werd duidelijk dat het geen simpele opdracht ging worden. Hoewel de opponent een karrevracht aan doelkansen kreeg, werden deze steeds gestopt door onze uitmuntende keeper Jordi Van Laere. Met een flitsende tegenaanval kon Yanis Paret zelfs de bal tegen hun netten trappen: 0-1!

Met een ongelooflijke inzet en motivatie verdedigden onze spelers deze voorsprong, maar zij konden kort voor de rust de aansluittreffer niet verhinderen: 1-1.

Sint-Maarteninstuut Aalst kwam duidelijk frisser uit de kleedkamers, want zij konden op heel korte tijd 3 doelpunten maken. Een beetje ontmoedigd en vermoeid kwamen de combinaties minder goed uit terwijl net zij een versnelling hoger speelden. De match duurde voor ons een kwartier te lang waardoor we nog een aantal doelpunten moesten slikken. Eindstand: 1-7.

"Toch wil ik ALLE spelers van Sint-Jozefinstituut bedanken voor hun inzet en motivatie. Dhr. De Meyer en ikzelf zijn ervan overtuigd dat deze ploeg, mits een jaartje sterker worden, volgend jaar nog verder zal geraken. Top gedaan jongens!!” (R. Demeter)

Gelezen: 446 keer
Getagged onder