woensdag 22 januari 2014

Schoolvoetbalploeg stunt tegen Mariagaard!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op woensdagnamiddag, 22 januari 2014, werd in een derby tegen Mariagaard de 1/4 finales gespeeld. Onze voetballers waren opnieuw erg gemotiveerd en speelden een prachtige match. Enigszins onder de indruk en behoedzaam begonnen ze aan de partij, maar bij de rust was de stand reeds 2-0 voor SJI. Na enkele minuten in de tweede helft maakte Mariagaard de aansluitingstreffer en na een misverstand van onze spelers werd stand gelijk (2-2). Verbeten zochten onze spelers naar het winnende doelpunt en dat kwam er na prachtig samenspel: 3-2! Hoewel Mariagaard er nog alles aan deed om terug te komen, plooiden onze voetballers niet! De 1/2 finales zijn bereikt. Vlotte combinaties op het middenveld, geniale flitsen van de spitsen, uitstekende taakverdeling van de verdediging en enkele prachtige reddingen van onze keeper waren de ingrediƫnten van dit resultaat. Proficiat!

Op 5 februari 2014 om 14 u wordt de 1/2 finale gespeeld - op verplaatsing - tegen Don Boscocollege Zwijnaarde.

Gelezen: 1904 keer