• Troeven

Onze troeven: zorg en kwaliteit

• Onze school

Onze school sinds 1853

Blader in onze onthaalbrochure voor nieuwe leerlingen en maak kennis met onze school:

Neem alvast al een kijkje in ons schoolreglement:

Het Sint-Jozefinstituut is vlot bereikbaar op verschillende wijzen. Veel leerlingen komen per fiets/bromfiets naar school. Onze school beschikt over een ruime, overdekte fietsenstalling die tijdens de lesuren wordt afgesloten. Verder zijn er de verschillende vormen van openbaar vervoer. Het station ligt op een wandelafstand van 10 minuten.

Komt uw kind met de bus naar school?

Via onze brochure "Hoe bereik je onze school vanuit ..." kan je de belangrijkste lijnen naar onze school raadplegen.

Of via deze link kan je ook berekenen hoe je kind onze school kan bereiken: http://buzzynet.be/naarschool/47589

Komt uw kind met de trein?

Dan raadpleeg je het best de website van de NMBS.

Iedereen de fiets op!

Minder auto’s aan de schoolpoort. Dat maakt het verkeer veiliger en milieuvriendelijker. Dat wil de gemeente Wetteren - en ook de school - bereiken. Daarvoor zet ze zich in en wil ze de leerlingen een veilige weg naar school aanbevelen. De fietskaart (Schoolroutekaart) geeft de veiligste fietstrajecten aan en bevat waardevolle tips (Folder) om veilig en aangenaam naar school te fietsen! Je kan ze hier downloaden.