vrijdag 23 mei 2014

7TBZ en Johh-Trofee 2014

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Ziekenzorg CM organiseert ieder jaar een Johh (Jonge Helpende Handen) wedstrijd. Zij gaan hierbij op zoek naar een fijn, warm en solidair initiatief voor chronisch zieke of zorgbehoevende mensen! CM reikt hiervoor twee trofeeën uit: één voor scholen en één voor jeugdorganisaties. Onze leerlingen van 7de thuis-en bejaardenzorg werden met hun GIP-project "een totale verwennamiddag voor bejaarde zorgvragers die verblijven in een Woon -en zorgcentrum" genomineerd, wat ze in december reeds in het WZC St. Jozef vorm gaven en nog eens herhaalden met de openscholendag in WZC Schelderust wegens het succes!

Voor de bekendmaking van de winnaar van de Johh-TROFEE 2014 trokken de leerlingen van 7TBZ met hun leerkrachten naar de exclusieve Johh-NIGHT in "Het depot " in Leuven op vrijdag 23 mei 2014. Axl Peleman liet allereerst zijn muzikale vibes op het publiek los maar zette naast de leerlingen ook de leerkrachten letterlijk en figuurlijk in de spotlights op zijn eigenzinnige manier zoals hij alleen, dat kan! Roos Van Acker praatte het geheel aan elkaar en maakte op het hoogtepunt van de avond de winnaars bekend … 

De winnaar van de Johh-TROFEE 2014 voor scholen werd niet onze maar een school uit Oostende en wonnen hierdoor dagtickets voor Rock Werchter!

Maar niemand ging naar huis met lege handen want iedereen werd tot slot nog getrakteerd op een fantastisch optreden van "Kraantje Pappie" waardoor dit een onvergetelijke ervaring werd voor zowel de leerlingen als de leerkrachten!

Gelezen: 963 keer